English FrenchBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

duminică, 11 februarie 2018

Despre noiGod Bless! blog crestin christian blogNe numim CRESTINI si consideram ca acest lucru este indeajuns, precum ne arata si apostolul Pavel: “Pentru intaia oara, ucenicilor li s-a dat numele de crestini...” (Faptele Apostolilor 11;26).
Nu dorim sa iesim in evidenta ci doar sa impartasim ceea ce Dumnezeu ne-a lasat prin Cuvantul Scripturii. Menirea noastra este sa fim gasiti buni de Dumnezeu si nu de oameni, savarsind fapte din credinta fara a deveni fatarnici sau pricina de poticnire in fata celorlalti. Traim prin Cuvantul scris atat la nivel teoretic cat si practic, inteles duhovniceste fara a implica o anumita dogma sau un sistem de valori stabilit pe baza unor criterii umane. Biblia are tainele ei care nu pot fi deslusite pana nu se intelege cu adevarat ce presupune sensul duhovnicesc al cuvintelor. Credinta noastra nu presupune practici, ritualuri, semne, minuni, desfasurate in chip vazut, ci are la baza cuvintele apostolului Pavel: "Pentru ca noi nu ne uitam la lucrurile care se vad, ci la cele ce nu se vad; caci lucrurile care se vad, sunt trecatoare, pe cand cele ce nu se vad, sunt vesnice." (2 Corinteni 4;18)

De asemenea, in inchinarea noastra fata de Dumnezeu, nu consideram ca este necesara o anumita cladire, caci cladirea in sine, ca si reprezentare a Adunarii, nu reprezinta decat o slabiciune, care intareste vorbele Mantuitorului: “ca sa vedem si sa credem...” (Marcu 15;32), insuflandu-i astfel credinciosului ideea ca el depinde de acea cladire si nu de Duhul Sfant. Fiecare crestin trebuie sa fie in armonie, atat din punct de vedere teoretic cat si practic, in toate faptele sale de viata, reperul fiind dragostea agape, descrisa de apostolul Pavel, in Intaia sa Epistola catre Corinteni, capitolul 13. Adunarea reprezinta Trupul lui Cristos in care nu trebuie sa existe pacat. Despre partasia care trebuie sa existe in mijlocul adunarii ne vorbeste Pavel in Intaia sa Epistola catre Corinteni 1;10: 
"Va indemn, fratilor, pentru Numele Domnului nostru Iisus Cristos, sa aveti toti acelasi fel de vorbire, sa n-aveti dezbinari între voi, ci sa fiti uniti in chip desavarsit într-un gand si o simtire." 
Adunarea are rolul de a mentine crestinul si eventual de a-l ajuta sa creasca pe calea credintei insa pentru aceasta toate madularele trebuie sa fie gasite curate.

Va facem cunoscut un lucru foarte important, faptul caci nu facem parte din nici vreo organizatiune religioasa, cult religios, secta, sau vreo alta denominatiune instituita de oameni, ci avem la baza doar Biblia care este Cartea Vietii ori Cuvantul lui Dumnezeu si asa cum am spus la inceput ne numim Crestini, si atat!

Reacții:

22 de comentarii:

 1. Deosebit articol. Fiti binecuvantati!

  RăspundețiȘtergere
 2. I hope you can post more English blog entries next time, so people from my country can understand you. Thanks for dropping my at my blog. :-)

  RăspundețiȘtergere
 3. Hello, thank you, so much for your visit today..I m glad to meet you..God bless the hole world..Love from Orthodox Greece..

  RăspundețiȘtergere
 4. Nice article, keep on posting and friendly greeting from Aceh.
  Happy nice day.

  RăspundețiȘtergere
 5. how abaou islam??? what is your opinian about this religion??

  RăspundețiȘtergere
 6. Nice Blog Bro.
  Id follow your blog, Follow me Back at http://asuncion77.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 7. Va invitam sa aruncati o privire peste blogosfera crestina !

  http://blogosferacrestina.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 8. Foarte frumos blogul... poate un pic cam "stufos", dar e ok...

  RăspundețiȘtergere
 9. Pentru întîiaş dată, ucenicilor li s'a dat numele de creştini în Antiohia. Fapte 11:26

  RăspundețiȘtergere
 10. Hello my dear friend..I wish you a wonderful Wednesday. Greetings from Rio de Janeiro/Brasil! Follow me back, please.

  RăspundețiȘtergere
 11. Merry Christmas and may God’s grace be with you. Make merry not just on this wonderful day but all throughout the year!! God Bless, my dear friend!
  Literatura & Linguagens
  http://nelsonsouzza.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 12. Dupa adoptarea lui Hristos ca domnul si salvatorul in viata prin credinta crestin continua
  Actul спасающая lui Dumnezeu gratie care il conduce la perfectiune in Hristos sau in
  plina epoca lui Hristos.

  Dupa adoptarea lui Hristos ca domnul si salvatorul in viata lor,
  спасающая lui Dumnezeu gratie ne duce la perfectiune in Hristos.
  Aceasta este realizata prin credinta in mare si pretioase lui Dumnezeu promisiuni dat la noi.
  Ефес 4:13
  Мой перевод ужасен, извините.

  RăspundețiȘtergere
 13. La cat mai multe astfel de articole. Bravo!

  RăspundețiȘtergere
 14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 15. Voi spuneți: Ne numim CRESTINI si consideram ca acest lucru este indeajuns, precum ne arata si apostolul Pavel: “Pentru intaia oara, ucenicilor li s-a dat numele de crestini...” (Faptele Apostolilor 11;26).
  Chiar susțineți acest lucru? Unde oare scrie că "apostolul Pavel arata" aceasta? Nu cumva voi aveți o altă Evanghelie(Galateni 1:6), sau înadins nu vreți să ascultați de "ADEVĂR", ca să adăugați ceva din înțelepciunea voastră?
  Totuși, să știți bine că Biblia, spune clar: Orice cuvânt al lui Dumnezeu este încercat. El este un scut pentru cei ce se încred în El. N-adăuga nimic la cuvintele Lui, ca să nu te pedepsească şi să fii găsit mincinos. (Proverbele 30:5-6)

  RăspundețiȘtergere
 16. Fiti cu pace! Imi place cum ganditi! Imi place preocuparea voastra sa fiti placuti Lui Dumnezeu! Fiti binecuvantati

  RăspundețiȘtergere
 17. Avem rugamintea sa nu mai postati siteuri ce au ca scop reclama, numere de telefon pentru a va promova o anumita reclama pe acest Blog! Acest blog crestin nu promoveaza anunturi ori reclame in scop personal! Nu acceptam decat comentarii pe marginea subiectelor...

  RăspundețiȘtergere