English FrenchBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Carti considerate Apocrife

ATI FOST REDIRECTIONATI SPRE ACEASTA POSTARE:


Universul, Stelele, Dinozaurii, Uriasii, Extraterestrii, Fortele Supranaturale


Cu siguranta, aproape orice om a avut cunostinta mai mult sau mai putin despre alte “forme de existentialitate” cunoscute, in afara de fiinta care se numeste: OM. Printre acestea enumeram: DINOZAURIIURIASIIEXTRATERESTRII. Insa putem vorbi si despre alte structuri ce nu contin viata in ele, ci doar materie activa, cum ar fi: UNIVERSUL ce este alcatuit din STELE, GALAXII, CONSTELATII.... Totodata, se mai poate lua in calcul de asemenea si alte puteri supranaturale cunoscute din punct de vedere imaterial, ca si putere negativa de influenta asupra omului, cum ar fi: Stiintele Oculte, Influentele Astrale, Magia, Vrajitoriile, Ghicitoriile, Conceptele Religioase, Conceptele Filozofce, Tehnologia Moderna insuflata omului de catre alte Forte Supranaturale, Yoga, New Age, Lucrarile de Imitare si Inselare…precum si multe si multe alte lucruri asemanatoare cu acestea.Mai este aici si explicatia incontestabila si certa ca STELELE au evoluat/involuat, unele aparand altele disparand… asta insemnand logic ca nu poate fi vorba despre o creatie materiala din punct de vedere a lui Dumnezeu, fiindca Dumnezeu ne spune cum ca: Creatia S-A OPRIT, S-A INCHEIAT, odata cu ziua de odihna descrisa in cartea Genezei. 

Astfel au fost sfarsite cerurile si pamantul si toata ostirea lor.(Geneza 2:1) 
Domnul nu intarzie in implinirea fagaduintei Lui, cum cred unii; ci are o indelunga rabdare pentru voi si doreste ca niciunul sa nu piara, ci toti sa vina la pocainta. Ziua Domnului insa va veni ca un hot. In ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile ceresti se vor topi de mare caldura, si pamantul, cu tot ce este pe el, va arde.(2 Petru 2:9)


Deci toate dovezile extra terestre, demonstrate pana acum prin diferite corpuri ceresti, guverneaza cu siguranta acest Univers. 


Cu alte cuvinte aceste forte si corpuri extra terestre din nou sunt reprezentate prin demoni si care se afla inca in asteptarea distrugerii totale a omului ramas fara credinta printr-un contact direct material si iminent cu rasa umana. Deocamdata la momentul actual acestea exista dar acum ei actioneaza asupra omului insuflandu-i inteligenta ce se afla in jurul nostru, in zilele noastre si aici vorbim despre falsa intelepciune creatoare, care omul considera ca ii apartine insa in adevar aceasta falsa intelepciune este insuflata de forte extra terestre super inteligente care doresc sa acapareze si binenteles sa distruga fiinta umana. Este vorba despre inteligenta mai ales tehnologica, excesiv de puternic dezvoltata si rapida, aparuta mai ales in secolele XX-XXI, raportata, comparativ la miile de ani de existentialitate a omului de pana in ultimele aceste secole.


Intelepciunea aceasta nu vine de sus, ci este pamanteasca, fireasca, draceasca. (Iacov 3:5)


Pe aceasta tema am scris un articol detaliat aici: http://strainisicalatori.blogspot.ro/2015/10/tehnologia-touchscreen-atinge-ecran.html


Un aspect foarte importand de luat in calcul si faptul ca aceste fapturi prin aparitiile lor, iau din nou forma asemanatoare omului, prin imitatie. Sa urmarim si parerile unor oameni de stiinta care confirma ca acest contact iminent va avea loc intr-un viitor, inca necunoscut noua, ci doar lui Dumnezeu, care este Atotputernic si Drept. Puteti citi despre acestea, accesand acest link: SURSA WIKIPEDIA.


3 comentarii:

  1. Cartea apocrifa numita "Cartea Dreptului" nu o are nimeni? daca o are cineva in format pdf sau word rog sa mi-o trimita si mie prin email:
    reuteugen@yahoo.com

    multumessc

    RăspundețiȘtergere
  2. I just want the whole world to know about this spell caster I met two weeks ago,I cannot say everything he has done for me cause is too much to put in writing all I can say is thank you very much am very happy . In case you need his help contact him on this email address wisdomspiritualtemple@gmail.com he is a good man thanks.

    RăspundețiȘtergere