luni, 17 octombrie 2011

Retelele de socializare - lucrarea diavolului!

Retele de socializare
Cu totii stim din Cuvantul Scripturii ca in aceste zile de pe urma vor avea loc lucrari de inselare a omului, astfel incat acesta sa isi piarda credinta si implicit mantuirea:
"Iar venirea aceluia va fi prin lucrarea lui satan, însoţită de tot felul de puteri şi de semne şi de minuni mincinoase..." (2 Tesaloniceni 2;9)

Stiind ca mai are putin timp, satan racneste ca un leu, cautand cu orice pret, daca este cu putinta, sa ii castige de partea lui chiar si pe cei alesi:
"Fiţi treji, privegheaţi. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită," (1 Petru 5;8)


Acum, cand sfarsitul timpului este aproape, satan exercita o puternica influenta asupra duhului, sufletului si mai apoi asupra trupului omului.

Pe langa lucrarile de inselare, desfasurate la nivel vazut, sub forma de semne, minuni si alte lucruri asemanatoare de imitatie a lui Cristos, in aceste zile de pe urma, asa cum ne instiinteaza Biblia, satan lucreaza si il amageste pe om sub o alta forma si anume, in mod nevazut, adormindu-i treptat constiinta si determinandu-l sa isi piarda capacitatea de a discerne intre bine si rau.

Una dintre cele mai periculoase lucrari de inselare din zilele noastre este reprezentata de retelele de socializare ale internetului, precum: FACEBOOK, TWITTER, HI5...etc. Statisticile demonstreaza, ca prin intermediul acestor retele de socializare, s-au destramat mii de casnicii in intreaga lume...

Aceasta metoda virtuala, nevazuta, de relationare, de reintalniri nemaisperate, este baza ideala pentru satan prin care poate actiona asupra partii vulnerabile a omului, trezind sentimente si amintiri si inlesnind reluarea unor legaturi de prietenie din trecut in favoarea dezbinarii si distrugerii, cu orice pret, a familiior, casniciilor sau relatiilor deja inchegate.

Perfid si profitand de naivitatea umana, satan monitorizeaza si contorizeaza fiecare dintre aceste relatii si interactionari din trecut, si mai devreme sau mai tarziu, va iesi la atac, ucigand ce inca mai este curat si bun din om si dand viata acelui "Babilon", acelei "prostituate" pe care Scriptura o descrie in Apocalipsa, capitolul 18.

Chiar daca la prima vedere aceste retele de socializare par inofensive, pentru satan, care se preface in inger de lumina, ele reprezinta mijlocul cel mai potrivit in scopul destramarii familiilor, incurajarii adulterului, destrabalarii si a altor lucruri asemanatoare cu acestea:

"...CEI CE VOR FACE ASTFEL DE LUCRURI, NU VOR MOSTENI IMPARATIA LUI DUMNEZEU!..." (Galateni 5;21)

Facebook, paradis al criminalilor...Adolescenta ucisa, mii de copii in pericol
Facebook-ul distruge casnicii
Facebook-ul folosit in exces destrama relatii!
Facebook-ul destrama casnicii!
http://vaslui.einformatii.ro/stire/Magazin/8/18277/facebook-destrama-casnicii/282/
http://livenews.rtv.net/#4887

Mai mult decat atat, o stire recenta ne confirma gravitatea si pericolul pe care le dezvolta din ce in ce mai accentuat aceasta retea de socializare. Este cunoscut faptul ca satan a dorit dintotdeauna sa fie imitatorul lui Dumnezeu. In aceste zile din urma, cand puterea raului este atat de mare si insesizabila de catre om, satan reuseste din plin sa isi atinga scopul, acela ca omul sa i se inchine prin intermediul materiei si al tehnologiei moderne. Dovada o reprezinta si acest joc religios pe care cei de la Facebook il pun la dispozitia utilizatorilor retelei. Ce urmareste satan prin acest joc este foarte usor de sesizat si anume, prin posibilitatea de a se transpune in rolul lui Iisus Cristos, fiecare jucator va avea sentimentul ca puterile sale pot fi egale cu ale Fiului lui Dumnezeu iar aceasta libertate il va determina sa se simta un “mic dumnezeu”.
In mod evident, acest joc “de-a divinitatea” nu poate fi altceva decat o blasfemie la adresa lui Dumnezeu: http://www.ziuanews.ro/stiri/journey-of-jesus-primul-joc-religios-pe-facebook-video-15870

Un comentariu: