miercuri, 17 august 2022

UNITATEA IN DIVERSITATE - BABILONUL - Prostituata cea mare.

L.G.B.T. Unitate in diversitate
LGBTQIA+  Si-au creat un nume, si-au format un sistem, si-au insusit un simbol, si toate acestea exact acum in zilele de pe urma, cum bine Scriptura ne arata: "Ce s-a intamplat in zilele lui Lot se va intampla aidoma: oamenii mancau, beau, cumparau, vindeau, sadeau, zideau; dar, in ziua cand a iesit Lot din Sodoma, a plouat foc si pucioasa din cer si i-a pierdut pe toti. Tot asa va fi si in ziua cand Se va arata Fiul omului." (Iuda, cap.1)

Cu siguranta traim vremurile de pe urma descrise de Scriptura iar acest concept UNITATE IN DIVERSITATE va lua amploare din ce in ce mai mult. Si totusi, care este scopul si care este lucrarea de inselare a omului ce sta in spatele acestui concept?

Prin acest concept de unitate in diversitate satan urmareste sa acapareze treptat sufletele oamenilor pentru a-si duce la indeplinire planul de inselare a omului, potrivit caruia se va stabili o egalitate intre toti oamenii iar acestia vor ajunge sa consimta o pace falsa intre ei si sa accepte ca ceea ce in principiu este rau trebuie sa se identifica cu binele! Insa acest "bine fals" a lui satan indus omenirii si acceptat de catre toti va insemna: DESTRAMAREA FAMILIEI, LEPADAREA CREDINTEI, DESFIINTAREA TRADITIILOR, ANULAREA TRECUTULUI, INGROPAREA FIRESCULUI, ACCEPTAREA CURVIEI, INVERSAREA VALORILOR, PROMOVAREA MINCIUNII, si multe alte lucruri asemanatoare cu acestea, toate generand pierderea a tot ceea ce se numeste: MORALITATE UMANA. Vor institui legi umane care le vor combate si anula pe cele Divine! Vor pregati si instrui noile generatii pentru o noua lume in care va domina pacatul si faradelegea.

Este stiut faptul ca din vremuri stravechi au existat tot felul de oameni care au convietuit in afara normalitatii lasate de Dumnezeu reprezentata de TRUPUL UMAN format din barbat si femeie, TRUP ce inaintea lui Dumnezeu formeaza acel UNULOMUL, creatia lui Dumnezeu: "De aceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa, si se va lipi de nevasta sa si se vor face un singur trup." (Fac. 2:24)

De-a lungul anilor si cu precadere in ultimul secol, toate aceste categorii de "oameni"  LGBTQIA+ ce promoveaza conceptul Unitatii in Diversitate s-au inmultit si s-au diversificat datorita progresului medicinei. De asemenea, acestea au devenit din ce in ce mai cunoscute cu ajutorul mass-mediei si nu in ultimul rand este o certitudine ca se bucura de sprijinul miscarilor progresiste.

Daca in vechime existau deja legaturile trupesti nefiresti intre barbati si barbati ori intre femei si femei, in timpurile nostre aceste categorii s-au transformat in alte subcategorii, infatisand imaginea clara a Babilonului: transformari ale femeilor in barbati, transformari ale barbatilor in femei si multe alte deviatii de acest fel...(gasiti mai multe informatii accesand acest link) totul avand drept scop schimbarea ordinii firesti a lucrurilor, defaimarea si destrabalarea trupeasca: "Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lasat in voia unor patimi scarboase; caci femeile lor au schimbat intrebuintarea fireasca a lor in una care este impotriva firii; tot astfel, si barbatii au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s-au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scarboase si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor." (Iuda, cap.1)

In trecut, aceste anormalitati, in principiu, nu erau acceptate si se petreceau in ascuns. In zilele noastre, dimpotriva totul se cauta a fi dat pe fata, promovat si aratat lumii, avand ca si scop schimbarea normalitatii si inversarea valorilor lasate de Dumnezeu: "Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite. Astfel, au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate; plini de pizma, de ucidere, de cearta, de inselaciune, de porniri rautacioase; sunt soptitori,barfitori, uratori de Dumnezeu, obraznici, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, neascultatori de parinti, fara pricepere, calcatori de cuvant, fara dragoste fireasca, neinduplecati, fara mila..." (Iuda, cap.1)

De asemenea, devine din ce in ce mai evident faptul ca in acest proces de creare a unei lumi noi, se doreste nu doar simpla existentialitate a acestora, ci mai mult, se urmareste PROMOVAREA si mai apoi IMPUNEREA silita a lor in societate prin criteriul victimizarii, pentru ca in final toate aceste deviatii patologice sa poata fi considerate parte din  NORMALITATEA OMENIRII. Dar toate aceste lucruri trebuie sa se intample, asa cum este scris in  Scriptura:  "...caci au schimbat in minciuna adevarul lui Dumnezeu si au slujit si s-au inchinat fapturii in locul Facatorului, care este binecuvantat in veci! Amin." (Rom. 1:25)

Daca in anii trecuti aceste stricaciuni ale trupului, existau, sa spunem ca un dat, dovedit fiind din punct de vedere medical ca o parte dintre aceste persoane se nasc cu astfel de anomalii de natura fizica si psihologica, acum in zilele din urma, prin aceasta lucrare de inselare, se poate vorbi despre o alta categorie. Mai exact, sunt incluse aici persoanele nemultumite cu ceea ce le-a fost dat dar si acelea usor de influentat si de amagit. Toate acestea vor accepta anormalitatile, le vor practica si astfel isi vor strica si isi vor pierde atat sufletul cat si trupul: "Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite. Astfel, au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate; plini de pizma, de ucidere, de cearta, de inselaciune, de porniri rautacioase; sunt soptitori, barfitori, uratori de Dumnezeu, obraznici, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, neascultatori de parinti, fara pricepere, calcatori de cuvant, fara dragoste fireasca, neinduplecati, fara mila. Si, macar ca stiu hotararea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totusi, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac." (Rom. cap.1)

Mai mult, aceasta actiune excesiva de a duce omul in ratacire condusa de catre cei ce au preluat puterea mondiala si realizata prin toate mijloacele mass-media, are drept obiectiv eliminarea totala a lui Dumnezeu si instalarea la putere a anticristului, conducand la final la o pace falsa,  Babilonul, denumit in Biblie: prostituata cea mare.

Nu in ultimul rand vorbim din nou despre imitatorul lui Dumnezeu, satan,  denumit si tatal minciunii ce a mintit si a furat de la inceput. Astfel, prin acelasi sistem diabolic, acestia si-au insusit si instituit un simbol de recunoastere in vazut, si anume Curcubeul lui Dumnezeu, ce reprezinta pacea lui Dumnezeu si totodata adevaratul legamant dintre om si Dumnezeu: "...curcubeul Meu, pe care l-am asezat in nor, el va sluji ca semn al legamantului dintre Mine si pamant." (Fac. 9:13).  Mantuitorul ne spune: "Va las pacea, va dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o da lumea. Sa nu vi se tulbure inima, nici sa nu se inspaimante." (Ioan 14:27)

Chiar daca in momentul de fata aproape intreaga omenire are cunostinta de acest sistem mai mult sau mai putin, in principiu, omul nu-i acorda prea multa importanta si minimalizeaza pericolul iminent prevestit de Scriptura din simplul fapt ca treptat aceasta stare de lucruri se transforma intr-o o normalitate cu care omenirea trebuie sa se obisnuiasca si sa o accepte. Dar unde se afla pericolul real in esenta? Cuvantul ne avertizeaza despre aceasta lucrare de ratacire: "Fiti treji si vegheati! Pentru ca potrivnicul vostru, diavolul, da tarcoale ca un leu care racneste si cauta pe cine sa inghita. (1Pet. 5:8)

Din aceasta pricina, Dumnezeu le trimite o lucrare de ratacire, ca sa creada o minciuna, (2Tes.2:11)

Nu exista nici o indoiala ca un adevarat crestin nu se va lepada niciodata de credinta fiind statornic inaintea lui Dumnezeu, insa: Atentie voi cei indoielnici, cei nestatornici, cei slabi in credinta, fiindca diavolul nu inceteaza a va da tarcoale. Cu toate acestea, intrucat Cuvantul lui Dumnezeu este viu si lucrator iar trupurile noastre sunt de mare pret inaintea Lui am considerat de folos prin aceasta forma simpla sa aducem la cunostinta despre scopul si pericolul acestui sistem: 

"Nu stiti ca trupurile voastre sunt madulare ale lui Hristos? Voi lua eu madularele lui Hristos, si voi face din ele madulare ale unei curve? Nicidecum! "(1Cor. 6:15)

"Nu stiti ca trupul vostru este Templul Duhului Sfant care locuieste in voi si pe care L-ati primit de la Dumnezeu? Si ca voi nu sunteti ai vostri?" (1Cor. 6:19)

"Caci ati fost cumparati cu un pret. Proslaviti, dar, pe Dumnezeu in trupul si in duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu." (1Cor. 6:20)

Un comentariu:


  1. Beautiful article written in very easy way that every one can understand
    This beutiful article has provide useful information
    This website will provide useful knowledge about health
    online medicine
    vitamin d deficiency
    symptoms of blocked arteries
    is atherosclerosis reversible

    RăspundețiȘtergere